Звертаємо увагу споживачів, що відповідно до Правил надання послуги з постачання теплової енергії, затверджених постановою КМУ від 21 серпня 2019 р. № 830 у разі виникнення у споживача заборгованості за спожиту послугу, виконавець і споживач, за взаємною згодою, можуть укладати угоду про реструктуризацію заборгованості згідно із законодавством.

Якщо споживач має заборгованість за житлово-комунальні послуги і відмовляється сплатити в добровільному порядку або укласти договір реструктуризації, то така заборгованість стягується в судовому порядку.

Для того, щоб скористатися правом на реструктуризацію заборгованості, необхідно укласти з Концерном «Міські теплові мережі» договір про реструктуризацію, згідно з якими буде проводитися щомісячне рівномірне погашення заборгованості та своєчасна сплата поточних платежів за поточні нарахування. Для цього необхідно:

  • належним чином оформлена заява на укладання договору про реструктуризацію заборгованості;
  • копія паспорта чи документа, що його замінює (всі заповнені сторінки)/ID-картки;
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (ІПН);
  • копія правовстановлюючого документа на квартиру або витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
  • копія довіреності, якщо договір укладатиме уповноважена особа.

Для укладення договору про реструктуризацію можна звернутися листом, надіславши на поштову адресу Концерну «Міські теплові мережі» заяву та необхідні документи. Або надіслати скан-копії (фото) заяви та необхідних документів на електронну адресу zvernennya@teploseti.zp.ua зазначивши прізвище, ім’я по-батькові, адресу, особовий рахунок та контактний телефон, а в темі листа вказати «укладення договору реструктуризації».