З 15.04.2024р. Концерн «МТМ» буде проводити планові гідравлічні випробування теплових мереж на міцність та щільність трубопроводів, запірної і регулюючої арматури пробним тиском.

На час проведення випробувань теплової мережі, індивідуальні теплові пункти (ІТП), теплові уводи і системи теплоспоживання повинні бути надійно відключені!

         Для уникнення  пошкоджень внутрішньобудинкових систем опалення, затоплення приміщень і заподіяння  шкоди  життю або  здоров’ю людей  необхідно:

1.      Встановити на першій засувці перед елеваторним вузлом, ІТП, бойлерною установкою металеві заглушки на подавальному і зворотному трубопроводах з боку вводу теплоносія;

2.      Перевірити встановлені металеві заглушки або оглядовий розрив на подавальному і зворотному трубопроводах з боку вводу теплоносія на бойлерну установку ГВП (за наявності).

         3. У період проведення випробувань організувати спостереження за тепловими мережами, що знаходяться на Вашому балансі і транзитними трубопроводами, що проходять по підвалах Ваших будівель;

         4. Забезпечувати доступ представникам Концерну «Міські теплові мережі» в усі приміщення будівель, що належать Вам і через які проходять теплові мережі, незалежно від їх балансової належності;

         5. При виявленні витоку теплоносія телефонувати до міського контакт центру 15-80.

         6. Встановлені металеві заглушки перед елеваторним вузлом, ІТП, бойлерною установкою залишати протягом усього міжопалювалього періоду.

ГРАФІК

початку проведення І етапу планових  випробувань

 на щільність та міцність теплових мереж Концерну “Міські теплові мережі”

на 2024 рік

Теплові мережі Вознесенівського району з 15.04.2024

Теплові мережі Заводського району з 15.04.2024

Теплові мережі Комунарського району з 15.04.2024

Теплові мережі Шевченківського району з 15.04.2024

Теплові мережі Хортицького району з 16.04.2024

Теплові мережі Дніпровського району з 15.04.2024р